Hotels van Oranje

 

Hoewel Jetstone vooral bekend is als leverancier voor keukendetaillisten, weet ook een grote groep architecten en interieurbouwers ons te vinden voor toepassing van steenachtige materialen in projecten. Vooral voor wastafeltableaus in hotels, ontvangstbalies van bedrijven en uitgiftebuffetten in restaurants en bedrijfskantines, worden materialen als natuursteen, composiet en keramiek regelmatig toegepast. En door onze grote voorraad en productiecapaciteit, kunnen wij probleemloos grote aantallen ineens leveren.

 

Voor Hotels van Oranje te Noordwijk leverde Jetstone 84 wastafelmeubels, overwegend gemaakt van de granietsoort Labrador Blue. Het project werd kort voor de Navo-top in Den Haag opgeleverd, waardoor hoogwaardigheidsbekleders uit diverse landen gebruik konden maken van een recent gerenoveerde hotelkamer.

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder