Hotels van Oranje

 

Hoewel Jetstone vooral bekend is als leverancier voor keukendetaillisten, weet ook een grote groep architecten en interieurbouwers ons te vinden voor toepassing van steenachtige materialen in projecten. Vooral voor wastafeltableaus in hotels, ontvangstbalies van bedrijven en uitgiftebuffetten in restaurants en bedrijfskantines, worden materialen als natuursteen, composiet en keramiek regelmatig toegepast. En door onze grote voorraad en productiecapaciteit, kunnen wij probleemloos grote aantallen ineens leveren.

 

Voor Hotels van Oranje te Noordwijk leverde Jetstone 84 wastafelmeubels, overwegend gemaakt van de granietsoort Labrador Blue. Het project werd kort voor de Navo-top in Den Haag opgeleverd, waardoor hoogwaardigheidsbekleders uit diverse landen gebruik konden maken van een recent gerenoveerde hotelkamer.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project