Ikazia Rotterdam

 

Jetstone is een samenwerkingspartner voor diverse grote interieurbouwers in Nederland. Onze ervaring in het leveren van maatwerk voor projecten, ons meedenkend vermogen en de mogelijkheden die we kunnen bieden om ook op montagevlak mee te werken met dergelijke interieurbouwers, zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven de weg naar Jetstone weten te vinden voor dergelijke projecten.

 

Op bijgaande foto’s ziet u bijvoorbeeld het maatwerk dat wij produceerden voor het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Aan de buitenzijde heeft deze koffiecounter een aanzicht van 5cm dikte (composietsteen opgedikt in verstek), terwijl aan de binnenzijde is gekozen voor dezelfde materiaalsoort in 2cm massief. De werkbladen zijn gemaakt in de meest witte kleur composiet die momenteel op de markt te vinden is; de Blanco Assoluto. Het geeft de koffiecounter een strakke, schone uitstraling.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project