Ikazia Rotterdam

 

Jetstone is een samenwerkingspartner voor diverse grote interieurbouwers in Nederland. Onze ervaring in het leveren van maatwerk voor projecten, ons meedenkend vermogen en de mogelijkheden die we kunnen bieden om ook op montagevlak mee te werken met dergelijke interieurbouwers, zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven de weg naar Jetstone weten te vinden voor dergelijke projecten.

 

Op bijgaande foto’s ziet u bijvoorbeeld het maatwerk dat wij produceerden voor het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Aan de buitenzijde heeft deze koffiecounter een aanzicht van 5cm dikte (composietsteen opgedikt in verstek), terwijl aan de binnenzijde is gekozen voor dezelfde materiaalsoort in 2cm massief.┬áDe werkbladen zijn gemaakt in de meest witte kleur composiet die momenteel op de markt te vinden is; de Blanco Assoluto. Het geeft de koffiecounter een strakke, schone uitstraling.

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder