Kasteelhoeve België

 

Onlangs werd door Jetstone een bijzonder mooi project gerealiseerd in een Belgische kasteelhoeve. De ruimte is ingericht als sfeervolle horeca-gelegenheid. Verschillende balies en meubelstukken, waaronder een unieke multifunctionele bar, zijn bekleed met het keramiek van Jetstone in de fraaie kleur Cinquale. Dit materiaal heeft de uitstraling van luxueus marmer met de praktische eigenschappen van keramiek. Daarnaast laat de kleur Cinquale zich op fraaie wijze combineren met de authentieke details in de kasteelhoeve.

Dit project is door de monteurs van Jetstone op locatie gemonteerd en het resultaat is er een om trots op te zijn!

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project