Living Kitchen 2015

 

Als professionele, internationale leverancier voor de keukenmarkt, mocht Jetstone uiteraard niet ontbreken op Living Kitchen. Op de stand, die tevens de introductie was voor de nieuwe huisstijl, toonde we drie creatieve opstellingen.
De SieMatic Monobloque liet zien dat keramiek tegenwoordig een zeer fraai (en erg praktisch) alternatief kan vormen voor marmer; zeker als je de structuur laat doorlopen.
De Jetstone Stapelbar kreeg veel lovende reacties, en bleek een ideale manier om meerdere nieuwe kleuren in een opstelling te laten zien. Meest opvallend daarin was de kleur van het bovenste blad; een ruwe betonstructuur in keramiek.
Uitgevoerd in de Caesarstone-kleur Clamshell, was de Raw Edges PingPongTafel een creatieve manier om te laten zien wat er allemaal kan met steenachtige materialen; uiteraard met een knipoog!

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project