Living Kitchen 2017

 

Jetstone presenteerde in 2017 tijdens Living Kitchen in een uitermate stijlvolle stand, die veel aanloop en lovende reacties kreeg.

De stand, een ontwerp van Perry Hanssen (Hanssen ID), ademde de atmosfeer van een Italiaanse koffiebar, met gebruik van veel donkere kleuren, marmer, messing en zwart. En geheel in stijl, was een fantastische barista uit onze regio (Straat Magellaan Koffie) ingehuurd om onze internationale relaties gastvrij te kunnen ontvangen.

 

Meest in het oog springende onderdelen van de stand waren zonder twijfel:
# De kastenwand, geheel bekleed in de nieuwe keramiekkleur Cinquale, waardoor deze er fraai uit sprong ten opzichte van de donkere wanden.
# De grote baropstelling, met onder andere een monoblok in de nieuwe keramiekkleur Marquina Black en een bovenblad van de nieuwe lichtgrijze marmerlook Georgian Bluffs van Caesarstone.
# De messing ‘kooi’ waarin (met een onzichtbare stalen constructie) een aantal nieuwe kleuren als grote, rechtopstaande platen stonden uitgestald, zoals Scuro, Ardoise Grey, Tundra en Nero Greco.

 

Mede door de prettige samenwerking tussen een aantal partijen, bleek onze stand een groot succes!

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project