Living Kitchen 2017

 

Jetstone presenteerde in 2017 tijdens Living Kitchen in een uitermate stijlvolle stand, die veel aanloop en lovende reacties kreeg.

De stand, een ontwerp van Perry Hanssen (Hanssen ID), ademde de atmosfeer van een Italiaanse koffiebar, met gebruik van veel donkere kleuren, marmer, messing en zwart. En geheel in stijl, was een fantastische barista uit onze regio (Straat Magellaan Koffie) ingehuurd om onze internationale relaties gastvrij te kunnen ontvangen.

 

Meest in het oog springende onderdelen van de stand waren zonder twijfel:
# De kastenwand, geheel bekleed in de nieuwe keramiekkleur Cinquale, waardoor deze er fraai uit sprong ten opzichte van de donkere wanden.
# De grote baropstelling, met onder andere een monoblok in de nieuwe keramiekkleur Marquina Black en een bovenblad van de nieuwe lichtgrijze marmerlook Georgian Bluffs van Caesarstone.
# De messing ‘kooi’ waarin (met een onzichtbare stalen constructie) een aantal nieuwe kleuren als grote, rechtopstaande platen stonden uitgestald, zoals Scuro, Ardoise Grey, Tundra en Nero Greco.

 

Mede door de prettige samenwerking tussen een aantal partijen, bleek onze stand een groot succes!

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder