Living Kitchen 2019

 

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand, ontworpen naar een idee van Perry Hanssen (Hanssen ID), hebben we inspiratie gehaald uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Zo stond er een 8 meter lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld. Hier lieten we bezoekers onder andere kennis maken met de nieuwe keramieksoort Ceppo de Gré en toonden we de composietkleur Airy Concrete van Caesarstone in een groot formaat. In de bar verwerkten we ook de nieuwste spoelbak van Franke; de ERA. Doordat deze spoelbak volledig geïntegreerd is, krijgt deze een bijzonder luxueuze uitstraling.

 

Andere nieuwe kleuren presenteerden we in een aantal Mondriaan-achtige schilderijen. De nieuwe keramiekkleuren Volcano Grigio en Volcano Nero leken op die manier bijna echte museumstukken, net als de nieuwe Noblesse-serie in composiet. Ook in de materiaalsoort Dekton konden we al een voorproefje tonen van enkele nieuwe kleuren, waarover later dit jaar meer nieuws zal volgen.

 

Verse koffie en stroopwafels werden geserveerd vanuit een indrukwekkende driehoekige keuken, waarop we een wereldprimeur van Caesarstone lieten zien: de Oxidian. In deze donkergrijze composietkleur is een licht geoxideerd effect verwerkt, wat dit blad een bijzondere uitstraling geeft.

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project

Gut Böckel 2019

Van 14 t/m 19 september presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. Onze presentatie had de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’ en werd erg enthousiast ontvangen door de vele bezoekers.

Bekijk project