Living Kitchen 2019

 

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand, ontworpen naar een idee van Perry Hanssen (Hanssen ID), hebben we inspiratie gehaald uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Zo stond er een 8 meter lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld. Hier lieten we bezoekers onder andere kennis maken met de nieuwe keramieksoort Ceppo de Gré en toonden we de composietkleur Airy Concrete van Caesarstone in een groot formaat. In de bar verwerkten we ook de nieuwste spoelbak van Franke; de ERA. Doordat deze spoelbak volledig geïntegreerd is, krijgt deze een bijzonder luxueuze uitstraling.

 

Andere nieuwe kleuren presenteerden we in een aantal Mondriaan-achtige schilderijen. De nieuwe keramiekkleuren Volcano Grigio en Volcano Nero leken op die manier bijna echte museumstukken, net als de nieuwe Noblesse-serie in composiet. Ook in de materiaalsoort Dekton konden we al een voorproefje tonen van enkele nieuwe kleuren, waarover later dit jaar meer nieuws zal volgen.

 

Verse koffie en stroopwafels werden geserveerd vanuit een indrukwekkende driehoekige keuken, waarop we een wereldprimeur van Caesarstone lieten zien: de Oxidian. In deze donkergrijze composietkleur is een licht geoxideerd effect verwerkt, wat dit blad een bijzondere uitstraling geeft.

Bakkerij Adams

Bakkerij Adams in Baarle-Hertog: een modern en fris interieur, waarvoor wij onder andere de composieten bekleding van de toonbank leverden.

Bekijk project

OQ Value Raalte

Als samenwerkingspartner van AB Interieurbouw heeft Jetstone bijgedragen aan het vernieuwde interieur van tankstation OQ Value in Raalte.

Bekijk project