Winnaar Ontwerp Award 2012 Winnaar Ontwerp Award 2012 Winnaar Ontwerp Award 2012

Ontwerp Award 2012

 

Schippers Keukens, gevestigd in het Limburgse Geleen, nam vorig jaar zijn gehele showroom onder handen. Als vaste leverancier voor steenachtige werkbladen, mocht Jetstone er diverse fraaie nieuwe werkbladen leveren, waaronder deze opstelling in de kleur Beach Medium Grey gezoet. De opstelling kenmerkt zich door de rustige basis, waar met verlichting en accessoires eenvoudig een kleuraccent aan kan worden toegevoegd.

 

Het eiland moest, door de lange lengte, uit twee delen worden geproduceerd. Echter, door te kiezen voor twee verschillende bladdiktes, wordt de deelnaad op een speelse wijze  aan het oog onttrokken. In combinatie met fraaie details zoals de geïntegreerde grepen, de opengewerkte kastjes, de afzuigkap en de led-verlichting, zorgde dit ervoor dat de keuken werd gekozen als winnaar in de Jetstone Ontwerp Aktie van 2012.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project