Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Als samenwerkingspartner van DID Interieurmakers heeft Jetstone bijgedragen aan het prachtige interieur van restaurant BABEL. Het restaurant is gelegen op de zevende verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterkade. De grootste uitdaging van dit project was het monteren van de bar uit Crea Beton Light; een composietmateriaal met een ruwe betonlook. Door de prettige samenwerking met DID is het gelukt om dit massief ogende blok geheel strak in verstek op locatie te plaatsen. Het resultaat mag er zijn! De uitgiftepunten aan weerszijden van de bar uit Crea Beton Light zijn bekleed met de stijlvolle kleur Negro Tebas.

 

Jetstone realiseerde tevens de productie en montage van alle (witte) tafelbladen. Vooral de bars met perfect halfronde zijden springen in het oog. De bladen zijn uitgevoerd in de composietkleur Blanco Zeus. Door ons grote assortiment en onze korte levertijden, kunnen we flexibel en oplossingsgericht meedenken in dit soort projecten.

 

Uiteraard zijn we trots op onze bijdrage aan deze bijzondere ruimte in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, maar we zijn ook zeker zo trots op de fijne samenwerking met onze partners!

 

 

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project

Gut Böckel 2019

Van 14 t/m 19 september presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. Onze presentatie had de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’ en werd erg enthousiast ontvangen door de vele bezoekers.

Bekijk project

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project