Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Als samenwerkingspartner van DID Interieurmakers heeft Jetstone bijgedragen aan het prachtige interieur van restaurant BABEL. Het restaurant is gelegen op de zevende verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterkade. De grootste uitdaging van dit project was het monteren van de bar uit Crea Beton Light; een composietmateriaal met een ruwe betonlook. Door de prettige samenwerking met DID is het gelukt om dit massief ogende blok geheel strak in verstek op locatie te plaatsen. Het resultaat mag er zijn! De uitgiftepunten aan weerszijden van de bar uit Crea Beton Light zijn bekleed met de stijlvolle kleur Negro Tebas.

 

Jetstone realiseerde tevens de productie en montage van alle (witte) tafelbladen. Vooral de bars met perfect halfronde zijden springen in het oog. De bladen zijn uitgevoerd in de composietkleur Blanco Zeus. Door ons grote assortiment en onze korte levertijden, kunnen we flexibel en oplossingsgericht meedenken in dit soort projecten.

 

Uiteraard zijn we trots op onze bijdrage aan deze bijzondere ruimte in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, maar we zijn ook zeker zo trots op de fijne samenwerking met onze partners!

 

 

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder