Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Als samenwerkingspartner van DID Interieurmakers heeft Jetstone bijgedragen aan het prachtige interieur van restaurant BABEL. Het restaurant is gelegen op de zevende verdieping van de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterkade. De grootste uitdaging van dit project was het monteren van de bar uit Crea Beton Light; een composietmateriaal met een ruwe betonlook. Door de prettige samenwerking met DID is het gelukt om dit massief ogende blok geheel strak in verstek op locatie te plaatsen. Het resultaat mag er zijn! De uitgiftepunten aan weerszijden van de bar uit Crea Beton Light zijn bekleed met de stijlvolle kleur Negro Tebas.

 

Jetstone realiseerde tevens de productie en montage van alle (witte) tafelbladen. Vooral de bars met perfect halfronde zijden springen in het oog. De bladen zijn uitgevoerd in de composietkleur Blanco Zeus. Door ons grote assortiment en onze korte levertijden, kunnen we flexibel en oplossingsgericht meedenken in dit soort projecten.

 

Uiteraard zijn we trots op onze bijdrage aan deze bijzondere ruimte in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, maar we zijn ook zeker zo trots op de fijne samenwerking met onze partners!

 

 

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project