Restaurant Haagse Poort

 

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van de semipublieke ruimtes in het imposante kantoorgebouw Haagse Poort. Dit gebouw van ca. 68.500 m² overspant de de rijksweg a12 richting Utrecht en wordt ook wel de moderne stadspoort van Den Haag genoemd. Voor de uitgiftebalies in het restaurant op de zevende verdieping leverden we de bladen in het composietmateriaal Oriental Black. Het restaurant ademt een open sfeer en is ontworpen als een ‘houten plein’, met openingen naar de naastliggende ruimtes.

 

We zijn trots een bijdrage te hebben kunnen leveren aan dit omvangrijke maatwerk-project en bedanken Smeulders Interieurgroep voor wederom een prettige samenwerking!

 

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder