Samenwerkingspartner: DB Keukengroep

 

DB Keukengroep begon in 1991 als Ardi Keukens. Aart de Bruin is samen met oprichter Arjan van Dijke eigenaar van de keukengroep, die inmiddels zes vestigingen door heel Nederland heeft. Het belangrijkste doel van DB Keukengroep is de hoogste waardering van klanten en medewerkers verdienen. Daarbij hoort het ontzorgen van klanten van A tot Z. Vanuit die visie en strategie werkt de keukengroep samen met leveranciers die dat gedachtegoed delen. 

 

“In de totale keten werkt Jetstone constructief samen met onze mensen”, vertelt Aart, directeur van DB Keukengroep. “Jetstone is een van de leveranciers die daarin de boventoon voert. We hebben sinds kort een eigen vakcollege waar Jetstone materialen voor beschikbaar stelt en trainingen voor verzorgt bijvoorbeeld. En in ieder jaargesprek kijken we terug op een jaar waarin we veel handel met elkaar hebben gedaan en veel consumenten blij hebben gemaakt. Op zulke leveranciers zijn we heel zuinig.”

 

“Zo’n vijftien jaar geleden kwamen we in contact met Jetstone”, herinnert Aart zich. “De behoefte ontstond om te groeien met onze organisatie. Omdat de lokale partij in stenen werkbladen ons volume niet meer aankon, oriënteerden we ons op landelijke spelers. We voerden gesprekken met meerdere partijen en om verschillende redenen is de keuze toen op Jetstone gevallen. Een groot bedrijf met veel expertise dat goed weet wat er op de markt van natuursteen speelt. De strategische keuzes en het mooie verhaal over hun visie sprak ons aan. Maar natuurlijk moesten we nog even zien hoe het in de praktijk zou gaan. Jetstone stelt ons echter niet teleur. Natuurlijk zit het wel eens tegen, maar dat gaan ze nooit uit de weg. Ze lossen het op zonder gezeur en discussies. We voelden vanaf het begin dat Jetstone de motivatie had om zo’n leverancier te kunnen zijn. Oprecht, betrouwbaar en gedreven. Jetstone doet heel veel gewone dingen uitstekend. Dat maakt het bedrijf uniek.”

 

“Door de jaren heen is er een heel warm contact ontstaan. Hierin staan respect en vertrouwen centraal. We zijn natuurlijk zakenpartners, maar er is voldoende vertrouwen om beide belangen open te bespreken. Zo zijn we met elkaar constructief bezig om voor beide bedrijven een win-win situatie te bereiken. En dat gaat verder dan alleen werkbladen: we wisselen graag van gedachten over organisatorische vraagstukken en personeelsbeleid. Dit is voor ons allemaal erg belangrijk en zo inspireren we elkaar. We zijn samen met de markt meegegroeid. Dat zorgt ervoor dat we dezelfde ervaringen delen. Maar onder de druk van die groei is het contact als vanouds gebleven. Korte lijnen, snel schakelen, met elkaar kansen zien. Zo zijn we elkaar niet kwijtgeraakt.”

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder