Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

 

“Hoewel onze bedrijven in de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, zijn de lijnen heel kort gebleven,” vertelt Michel van Sundert, directeur van Jan van Sundert. “We vinden herkenning bij elkaar, we zijn namelijk beiden Brabantse familiebedrijven met het motto: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Michel staat sinds 2011 aan het roer bij Jan van Sundert, dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, en vertelt enthousiast over de samenwerking met Jetstone.

 

Jan van Sundert is al 25 jaar klant bij Jetstone en dat is uiteraard niet zonder reden. “We werken graag samen met een partner voor de lange termijn. Er komen wel eens andere leveranciers met aanbiedingen, maar bij Jetstone staat de deur dan altijd open en met goed overleg houden we onze prettige samenwerking steeds in stand.” Natuurlijk is er in die 25 jaar samenwerking ook wel eens wat misgegaan. “Is er een probleem, bijvoorbeeld een gescheurd blad bij een consument, dan is er altijd de drive om samen tot een oplossing te komen. Een oplossing waaraan alle partijen, en in het bijzonder de consument een positief gevoel overhouden. Op zo’n moment voel je echt dat we allebei familiebedrijven zijn met een no-nonsense mentaliteit.”

 

In de afgelopen jaren zijn beide bedrijven flink gegroeid. “Je kunt niet merken dat er hierdoor dingen anders of minder goed gaan. De lijnen blijven kort en we staan altijd voor elkaar klaar. Jetstone helpt de mensen van Jan van Sundert als dat nodig is en andersom. De samenwerking van onze mensen wordt dan ook als zeer positief ervaren. Niet alleen door mijzelf, maar ook door de medewerkers van Jan van Sundert, dus dat zegt wel wat. We zijn en blijven allebei Brabantse familiebedrijven met ‘Brabants’ contact: eerlijk en nuchter.”

 

Uiteraard houdt Michel de trends in keukenland nauwgezet in de gaten. “De standaard rechte of hoekkeukens maken plaats voor maatwerk en meer diversiteit in keukens en werkbladen. De consument wordt steeds kritischer en is bereid om meer te investeren in kwaliteit en luxe. Zo wordt er op het gebied van werkbladen steeds vaker gekozen voor natuursteen, composiet of keramiek in plaats van kunststof. Er zijn daarnaast erg veel technologische ontwikkelingen in de keukenbranche. De komende jaren zal er door de komst van connectiviteit van apparaten in de keuken nog veel meer veranderen. Denk eens aan dat je kunt zien op je telefoon wat er in je koelkast ligt en op basis daarvan een boodschappenlijstje kunt maken.”

 

Het mooiste en meest memorabele wat Michel met Jetstone heeft meegemaakt is een weekendje Italië. “We werden met een aantal mensen uitgenodigd om een bezoek te brengen aan een steengroeve, waar we het ‘zakelijke’ met het aangename verenigd hebben. Tijdens dit weekend hebben we veel gezien en veel indrukken opgedaan. Uiteindelijk zijn we nog nader tot elkaar gekomen door samen een potje bier te drinken. Zo leer je elkaar op een andere, leuke manier kennen. We hopen dan ook nog jaren op deze prettige manier met elkaar te kunnen samenwerken.”

Brasserie Rita Eindhoven

Voor Brasserie Rita, in het vernieuwde DomusDELA complex in Eindhoven, mochten we bijzondere werkbladen verzorgen voor de bar die centraal in de ruimte staat.

Bekijk project

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project