Samenwerkingspartner: SieMatic Nederland

 

“Het contact met Jetstone is nuchter en zakelijk, met een vleugje Brabantse gemoedelijkheid,” vertelt Rainier Zweep, directeur van SieMatic Nederland. “In de tien jaar dat we samenwerken hebben ze me nooit teleurgesteld. De goede herinneringen blijven dan ook. Het uitwisselen van kennis en gezelligheid met John en zijn team op de A30 Küchenmeile, bijvoorbeeld. Dat is ieder jaar een mooi moment.”

 

“De eerste keer dat we met elkaar te maken kregen, had niet zo’n mooie aanleiding,” gaat Rainier verder. “We waren beiden leverancier van een faillietgaande keukenzaak en er stond nog een orderportefeuille open. De keukens hebben we met hulp van de curator uitgeleverd. Met elkaar pakten we het probleem aan om de consumenten te helpen. Gelukkig, dacht ik, een bedrijf dat ook vanuit de klant denkt en oplossingsgericht aan de slag gaat.”

 

De klik kwam later. “Ondertussen weten we wat we aan Jetstone hebben, maar we begonnen voorzichtig. Jetstone leverde al bij twee grote klanten van ons, dus dat was vertrouwd.” In 2013 werd de samenwerking inniger. Rainier vertelt: “We wilden onze Amsterdamse flagshipstore samen met industriepartners opzetten, zodat we ook werkbladen en apparatuur kunnen laten zien. John was meteen enthousiast en samen maakten we de sprong in het diepe. Dat wij als fabrikanten elkaar zo kunnen vinden, dat vind ik bijzonder. Dat is anders dan alleen producten leveren. Dat gaat over visie, strategie en vooruitkijken.”

 

Als vervolg op het succes van de flagshipstore, kwamen SieMatic Nederland en Jetstone tot een samenwerkingsovereenkomst. “Jetstone is nu één van onze preferred suppliers voor werkbladen in Nederland. Een werkblad is een mooi product en het wordt steeds belangrijker in de keuken. Jetstone heeft een neusje voor mooie kleuren en materialen. Maar het moet ook goed gemaakt worden. Het is elke keer weer een maatproduct op de millimeter nauwkeurig. Van Jetstone weten we dat ze dat kunnen. En Jetstone is echt klantgericht: een uitdaging gaan ze niet uit de weg. Het is echt de moeite waard om naar Deurne af te reizen voor het uitzoeken van een werkblad. Je wordt vriendelijk ontvangen met goed advies en een lekker kopje koffie.”

 

Rainier bewondert de groei van de afgelopen jaren. “Toen ik door de nieuwe productielocatie op de Beukelsdijk liep viel mijn mond open. Wat een ruimte! Dat is ook goed, want een bedrijf moet groeien. Jetstone heeft haar plekje op de keukenmarkt absoluut veroverd. Dat ze er nog maar vijfentwintig mooie jaren aan vastplakken. Daarna zien we wel weer verder.”

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder