Samenwerkingspartner: Van Diessen

 

Van Diessen Keukens verzorgt al meer dan 30 jaar maatwerk in keukens. Het familiebedrijf is op een bijzonder punt in haar bestaan; dochters Anke en Lisan staan klaar om het bedrijf van vader Jan voort te zetten.

 

“Wij zijn al vijfentwintig jaar klant in volle tevredenheid”, vertelt Jan van Diessen, directeur van Van Diessen Keukens. “Daarvoor deden we zaken met een ander bedrijf, waar ene meneer Veldhuijzen werkte. Toen hij samen met drie anderen voor zichzelf begon in een oude boerenschuur in Deurne, gingen wij mee. We hadden een goed gevoel bij de mensen, kennis en knowhow van Jetstone. Zo werden wij één van de eerste klanten en stuurden we al onze klanten naar de boerderij.”

 

“Inmiddels zijn ze flink gegroeid”, gaat Jan verder. “Er kwam nog een hal, nog één en nu is er alweer een nieuwe hal bijgezet. Dat is nogal een ontwikkeling die ze doorgemaakt hebben. Dat kan alleen als je het goed doet. En dat doen ze. Jetstone biedt ons een perfecte service, dat vinden wij heel belangrijk in een partner. Ze staan voor ons klaar en laten ons nooit in de steek.”

“En dan het product natuurlijk: altijd de nieuwste materialen en kleuren en een uitstekende kwaliteit. We krijgen heel weinig klachten over bladen van Jetstone. En is er toch een kleinigheidje, dan lossen ze het perfect op. Gaat er iets mis? Dan zorgt Jetstone dat onze klanten toch ’s avonds in hun nieuwe keuken kunnen koken. Wiens schuld het dan ook is, onze monteurs hoeven Jetstone maar te bellen en het wordt negen van de tien keer dezelfde dag nog opgelost. Dan staan klanten weleens met open mond te kijken”, legt Jan uit.

 

De goede band tussen de twee bedrijven vindt Jan erg belangrijk. “We zijn zakelijke contacten van elkaar, maar ook hele goede kennissen of zelfs vrienden. Zo gaan we weleens uit eten met mensen van ons en van Jetstone. Elkaar op een informele manier beter leren kennen en lekker borrelen en eten. Dat zijn supergezellige avonden, tot ’s nachts aan toe”. Jan vindt zakelijk succes niet het belangrijkste in het leven. “Plezier en gezondheid van de mensen is het allerbelangrijkste. Zolang we gezond zijn en leuk zaken kunnen doen is alles goed. Want gezondheid is het allerbelangrijkste bezit.”

Samenwerkingspartner: Bours Keukens

Met ruim 50 jaar ervaring, mag Bours Keukens zich met recht een vertrouwde keukenspecialist in Limburg noemen. We spraken met Celine en Sharon over hun familiebedrijf, over de samenwerking met Jetstone en over chocolade.

Lees verder

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal vernieuwde in de eerste helft van dit jaar zo’n 550 cottages. Wij mochten een mooie bijdrage leveren aan dit project, met het leveren van de werkbladen voor de keukens.

Lees verder