SieMatic Flagshipstore

 

Na New York, Londen en Beijing heeft high-end keukenmerk SieMatic nu ook een flagshipstore in Amsterdam. In een fraai pand aan het Vondelpark kunnen SieMatic-dealers maar ook particulieren zich laten adviseren.

 

Voor hun herpositionering en inrichting van de flagshipstore, heeft SieMatic de strategische samenwerking gezocht met een aantal vooraanstaande leveranciers in de Nederlandse keukenbranche. Jetstone is een van die partners en mocht dan ook een heel aantal werkbladen leveren voor die bijzondere winkel in Amsterdam.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project