Stoverink Interieurbouw

 

Jetstone levert met regelmaat maatwerk voor fraaie projecten van Stoverink Interieurbouw te Eibergen (www.stoverink.nl). Voor een grote relatie van Stoverink, produceerde Jetstone bijvoorbeeld deze werkbladen voor de inpandige kantine. Naast werkbladen bij de uitgiftes en de buffetten, werd ook bij de kassa’s maatwerk in composiet geplaatst.

 

De werkbladen zijn allemaal opgedikt in verstek naar 4cm dikte, en werden gemaakt in de kleuren Beach Medium Grey en Concreto. In combinatie met de vloer en het hout van de meubelen vormt het geheel een fraaie, natuurlijke look.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project