The Restaurant 2016

 

In het prachtige Museu dei Bambino (vroeger een kerk) presenteerde Caesarstone tijdens de Milan Design Week een waanzinnig concept van Tom Dixon: The Restaurant. De presentatie bestond uit 4 eetgebieden; Air, Fire, Water en Earth. Elk gebied met een eigen stijl en sfeer, en met een volledig functionerende keuken waar verse producten van de Italiaanse markten werden verwerkt naar culinaire hoogstandjes.

Voor de realisatie van het ‘Fire’ gedeelte riep Caesarstone de hulp in van Jetstone. Resultaat: tientallen kubistische 3D-onderdelen in donkere kleuren zoals Vanilla Noir en Raven, die een heel stijlvol geheel vormden!

Met hun presentatie tijdens Milan Design Week toonde Caesarstone wederom toonaangevend te zijn op het gebied van design. Een extra reden waarom Jetstone trots is om exclusief dealer van Caesarstone te zijn voor Nederland, Zweden en Noorwegen.

 

Samenwerkingspartner: Bours Keukens

Met ruim 50 jaar ervaring, mag Bours Keukens zich met recht een vertrouwde keukenspecialist in Limburg noemen. We spraken met Celine en Sharon over hun familiebedrijf, over de samenwerking met Jetstone en over chocolade.

Lees verder

Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal vernieuwde in de eerste helft van dit jaar zo’n 550 cottages. Wij mochten een mooie bijdrage leveren aan dit project, met het leveren van de werkbladen voor de keukens.

Lees verder