The Restaurant 2016

 

In het prachtige Museu dei Bambino (vroeger een kerk) presenteerde Caesarstone tijdens de Milan Design Week een waanzinnig concept van Tom Dixon: The Restaurant. De presentatie bestond uit 4 eetgebieden; Air, Fire, Water en Earth. Elk gebied met een eigen stijl en sfeer, en met een volledig functionerende keuken waar verse producten van de Italiaanse markten werden verwerkt naar culinaire hoogstandjes.

Voor de realisatie van het ‘Fire’ gedeelte riep Caesarstone de hulp in van Jetstone. Resultaat: tientallen kubistische 3D-onderdelen in donkere kleuren zoals Vanilla Noir en Raven, die een heel stijlvol geheel vormden!

Met hun presentatie tijdens Milan Design Week toonde Caesarstone wederom toonaangevend te zijn op het gebied van design. Een extra reden waarom Jetstone trots is om exclusief dealer van Caesarstone te zijn voor Nederland, Zweden en Noorwegen.

 

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project