The Restaurant 2016

 

In het prachtige Museu dei Bambino (vroeger een kerk) presenteerde Caesarstone tijdens de Milan Design Week een waanzinnig concept van Tom Dixon: The Restaurant. De presentatie bestond uit 4 eetgebieden; Air, Fire, Water en Earth. Elk gebied met een eigen stijl en sfeer, en met een volledig functionerende keuken waar verse producten van de Italiaanse markten werden verwerkt naar culinaire hoogstandjes.

Voor de realisatie van het ‘Fire’ gedeelte riep Caesarstone de hulp in van Jetstone. Resultaat: tientallen kubistische 3D-onderdelen in donkere kleuren zoals Vanilla Noir en Raven, die een heel stijlvol geheel vormden!

Met hun presentatie tijdens Milan Design Week toonde Caesarstone wederom toonaangevend te zijn op het gebied van design. Een extra reden waarom Jetstone trots is om exclusief dealer van Caesarstone te zijn voor Nederland, Zweden en Noorwegen.

 

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder