TIAS College

 

Hoewel Jetstone vooral bekend is als leverancier voor keukendetaillisten, weet ook een grote groep architecten en interieurbouwers ons te vinden voor toepassing van steenachtige materialen in projecten. In veel badkamers van hotels, ontvangstbalies van bedrijven en uitgiftebuffetten in restaurants en bedrijfskantines, worden immers materialen als natuursteen, composiet, keramiek en Dekton toegepast. En door onze grote voorraad en productiecapaciteit, kunnen wij probleemloos grote aantallen ineens leveren.

Via interieurbouwer B-M Interieurs, leverde Jetstone onlangs 27 delen in de Dekton-kleur Entzo satin en 17 delen in de composiet-kleur Blanco Zeus suede voor diverse ruimtes van het TIAS College in Utrecht. Het resultaat mocht er wezen!

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder