Informatie rondom coronavirus (COVID-19)

Uiteraard zijn we er ook bij Jetstone van doordrongen dat we uiterst serieus om moeten gaan met de situatie rondom het coronavirus. Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen:

 

ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers zijn de meest waardevolle schakel in onze organisatie. Hun gezondheid en veiligheid staat voorop. Een deel van onze collega’s werkt momenteel vanuit huis, maar zoals u zult begrijpen is dat voor het merendeel van onze werkzaamheden niet mogelijk. Dat betekent onder andere dat we meer afstand hebben gecreëerd tussen werkplekken, dat we in kleinere groepjes pauzeren en dat we werken in ploegen en/of met verschoven werktijden. De maatregelen hebben geen invloed op onze bereikbaarheid; tijdens kantooruren zijn wij gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent!

 

KLEURKEUZE IN ONZE SHOWROOM

Onze showroom blijft (enkel op afspraak) geopend voor consumenten voor wie het van belang is om het gekozen materiaal op een grote plaat te komen bekijken. Het gaat dan om orders die binnen 4 weken uitgeleverd gaan worden in materialen waarin veel kleurverschil kan zitten.

Consumenten die bij ons het materiaal komen bekijken, willen we vriendelijk verzoeken om een mondkapje te dragen. Onze adviseur zal dat ook doen. Verder kunnen consumenten bij binnenkomst hun handen desinfecteren en mogen zij erop vertrouwen dat ze worden geholpen door een medewerker die vrij is van ziekteverschijnselen. Hoe welkom u ook bent, onze medewerkers schudden uiteraard geen handen en zullen gepaste afstand houden. Hebt u zelf wel ziekteverschijnselen en bent u daardoor niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.

 

INMETINGEN, LEVERINGEN EN MONTAGES BIJ CONSUMENTEN

Consumenten bij wie we een werkblad komen inmeten, leveren of monteren, mogen er uiteraard van uitgaan dat onze medewerkers vrij zijn van ziekteverschijnselen. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk in vaste duo’s en zullen u niet de hand schudden. Zij houden gepaste afstand tot anderen en rekenen erop dat u tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte verblijft. Uiteraard zorgen we wel voor een contactmoment (op gepaste afstand) bij het afronden van onze werkzaamheden. 

Mochten onze medewerkers (vanuit veiligheid en gezondheid) geen prettig gevoel hebben bij een klantbezoek, dan mogen zij dat bezoek annuleren. Uiteraard realiseren we ons dat dit erg vervelend kan zijn en onvriendelijk kan overkomen, maar de gezondheid van u en onze medewerkers staat centraal.

Een aantal dagen voorafgaand aan een bezoek, ontvangt u als consument een e-mail waarin we een tijdsindicatie en verdere praktische informatie met u delen (en waarin ook eventuele nieuwe maatregelen zijn verwerkt).

 

LEVERINGEN OP MAGAZIJN

Klanten mogen ervan uitgaan dat onze chauffeurs vrij zijn van ziekteverschijnselen. Onze chauffeurs schudden geen handen en zullen bij laden en lossen gepaste afstand houden tot anderen. Uiteraard rekenen we erop dat veiligheid en gezondheid ook in uw werkomgeving op orde zijn. 

 

SHOWROOMBEZOEK DOOR ONZE VERTEGENWOORDIGERS

Onze vertegenwoordigers zullen u niet onaangekondigd bezoeken. Tijdens een telefonisch contact vooraf, kunt u met hen bespreken wat uw wensen zijn tijdens een eventuele afspraak.  Uiteraard mag u ervan uitgaan dat onze vertegenwoordiger vrij is van ziekteverschijnselen en hopen wij dat omgekeerd ook van uw medewerkers te mogen verwachten in het geval we u bezoeken.

 

Laten we vooral begrip hebben voor ieders mening of besluit. Ons medeleven gaat vooral uit naar alle mensen die in hun directe omgeving te maken hebben met deze ernstige ziekte of zelfs overlijden. Hen wensen we veel sterkte!

 

Directie Jetstone