PITT cooking

Jetstone is een gerenommeerde producent van werkbladen in graniet, composiet, keramiek en Dekton. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland weet een steeds grotere groep van keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven ons te vinden voor werkbladen met een hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. En om u te kunnen voorzien van een totaalpakket, levert Jetstone u naast werkbladen en spoelbakken ook de kooksystemen van PITT cooking.

 

PITT cooking als uitbreiding van ons totaalpakket

Sinds 2015 is Jetstone officieel samenwerkingspartner en dealer van PITT cooking. Dit systeem, van Nederlandse bodem, bestaat uit subtiel geïntegreerde kookpitten die passen in nagenoeg iedere keuken. In combinatie met een fraai steenachtig werkblad kan het een ware eyecatcher op een keuken zijn.

De innovaties achter dit systeem hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. PITT cooking draagt dan ook het KIWA keur en biedt 5 jaar volledige garantie.

De opstelling van de branders kan op talloze manieren worden ingevuld. Met PITT cooking kunt u dus eigenlijk zelf een kookplek ontwerpen. In tegenstelling tot veel traditionele kookplaten, bieden de branders daardoor ook alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen, zeker met de XL-variant.

Wie kiest voor PITT cooking heeft ook in de uitvoering nog keuzevrijheid. Zo zijn de branders uit te voeren in aluminium (Original-serie), messing (Professional-serie) en zwart (Black Edition). En de bedieningsknoppen kunnen niet alleen op het werkblad worden geplaatst, maar zelfs in de voorrand indien het werkblad extra dik wordt uitgevoerd (minimaal 10cm, in verstek).

Wilt u meer weten over het installeren van PITT cooking? Dan biedt deze YouTube-video uitkomst.