Wijzig cookieinstellingen

Privacyverklaring Jetstone Verkoop BV

11 juli 2018

 

De bescherming van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.jetstone.nl doen met informatie die we over u te weten komen. Als u daarover vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Hier hebben wij een legitiem belang bij; deze gegevens hebben wij namelijk nodig om uw bestelling goed te kunnen verwerken. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Ook wanneer u bij ons een bestelling annuleert of wanneer een bestelling mislukt, kunnen de hiervoor genoemde persoonsgegevens worden opgeslagen. Deze gegevens hebben wij mogelijk namelijk nodig om uw bestelling alsnog goed te kunnen verwerken of om u verder te helpen met uw bestelling. Wij bewaren deze informatie maximaal 2 jaar.

 

Vacature formulier

Wanneer u bij ons op een openstaande vacature reageert, gebruiken wij uw naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en andere zaken die u in uw cv plaatst. Hier hebben wij een legitiem belang bij en bewaren deze informatie 30 dagen na het laatste contact of langer als u hier expliciet toestemming voor geeft naar aanleiding van uw contact met Jetstone.

 

Reclame

Wij willen u graag informeren over bedrijfsnieuws, nieuwe producten en andere commerciële uitingen. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame-uitingen.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Uw persoonsgegevens worden onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen verstrekt, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet meer optimaal.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze privacyverklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen om belangrijke wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens onderaan deze verklaring.

 

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat u altijd duidelijk (en controleerbaar) aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Vragen of verzoeken tot het wijzigen of verwijderen van gegevens behandelen wij doorgaans binnen een maand.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Onze contactgegevens

Jetstone Verkoop BV
Florijn 9
5751 PC Deurne
mail: info@jetstone.nl
tel: 0493 352050