Caesarstone Supernaturals

Als toonaangevend leverancier van composiet heeft Caesarstone een collectie ontwikkeld met kleuren composiet die de natuurlijke uitstraling van natuursteen benaderen. Vergeleken met bijvoorbeeld marmer, hebben deze materialen beduidend betere praktische eigenschappen waardoor ze bij uitstek geschikt zijn als werkblad voor uw keuken. Caesarstone noemt deze serie Supernaturals. Als dealer van Caesarstone heeft Jetstone een groot aantal van de Supernaturals kleuren opgenomen in haar collectie.

 

Bij een aantal van deze materialen kunnen de kleurverschillen tussen de verschillende partijen erg groot zijn. Bovendien kunnen onze monsters (door hun beperkte afmeting) slechts een beperkt beeld geven van de structuur in deze materialen. Op deze pagina bieden wij u daarom voor die materialen de mogelijkheid om afbeeldingen van een gehele plaat te bekijken, waardoor u een beter beeld krijgt van de kleur en de structuur.

 

Consumenten die een van deze kleuren kiezen als werkblad, raden wij ten zeerste aan om het materiaal op gehele plaat te komen bekijken in onze platenhal, om voor een juist verwachtingspatroon te zorgen. Zij kunnen daarvoor telefonisch een afspraak maken.

  White Attica

  London Grey

  Georgian Bluffs

  Bianco Drift

  impressie hele plaat

  Moorland Fog

  Symphony Grey

  Turbine Grey

  impressie hele plaat

  Piatra Grey

  impressie hele plaat

  Emperadoro

  Woodlands

  impressie hele plaat