Materialen met een betonlook zijn ‘here to stay’; ze zijn toe te passen in landelijke, moderne én industriële interieurs. Dit komt onder andere doordat er enorm veel mogelijkheden in zijn; kleuren variëren van antracietgrijs tot bijna wit en van subtiel gewolkt tot juist heel uitgesproken. En ook in de uitvoering van het oppervlak is er keuze; de meeste materialen hebben een egaal geborsteld oppervlak, maar de Concreto en Basalto hebben bijvoorbeeld echte deuken en een voelbare structuur om het robuuste karakter te benadrukken.

 

Op deze pagina tonen we een collectie met kleuren die de uitstraling van beton benaderen. Door hun praktische eigenschappen zijn ze, anders dan echt beton, bij uitstek geschikt als werkblad voor de keuken.

 

Aangezien onze monsters slechts een beperkt beeld kunnen geven van de structuur in deze materialen, bieden we u op deze pagina de mogelijkheid om grote afbeeldingen te bekijken, die u een goed beeld geven van de structuur op een gehele plaat. Consumenten die een van deze kleuren overwegen als werkblad, zijn (op afspraak) ook van harte welkom om het materiaal op gehele plaat te komen bekijken in onze platenhal, om voor een juist verwachtingspatroon te zorgen. Vooral bij de materialen met een # raden wij dat ten zeerste aan.

 

Zoekt u een materiaal met een industriële look, maar gaat uw voorkeur niet uit naar een beton-achtig materiaal? Kijk dan eens op deze pagina, waar onder andere materialen met de looks van verweerd metaal staan.

 

  Fresh Concrete [composiet]

  Blanc Concrete [Dekton]

  Cloudburst Concrete [composiet] #

  Pietra Perla [keramiek]

  Lava Serena [keramiek]

  Luce [keramiek]

  Airy Concrete [composiet] #

  Flannel Grey [composiet]

  Fuerza [keramiek]

  Robusto [keramiek]

  Topus Concrete [composiet] #

  Crea Beton Light [composiet] #

  Raw Concrete [composiet]

  Fog [composiet]

  Soke [Dekton]

  Pietra Napoli [keramiek]

  Volcano Grigio [keramiek]

  Jet Grey [composiet]

  Rugged Concrete [composiet] #

  Scuro [keramiek]

  Concreto [composiet] #

  Buxy Grey New [composiet]

  Volcano Nero [keramiek]

  Basalto [composiet] #