Materialen met een marmerstructuur zijn weer helemaal terug; de aderstructuur zorgt voor een rijke, natuurlijke uitstraling in het hedendaagse interieur. Naast echt marmer, levert Jetstone ook een scala aan kleuren in composiet, keramiek en Dekton die de natuurlijke look van marmer fraai benaderen. In tegenstelling tot echt marmer, hebben deze materialen juist bijzonder praktische eigenschappen. En de kleuren zijn veel minder onderhevig aan kleurverschillen per partij. De bovenlaag van keramiek en Dekton bestaat zelfs uit een vaste print, waardoor de aderstructuur altijd hetzelfde patroon heeft.

Bij een aantal kleuren bieden we zelfs de mogelijkheid om platen in te kopen met een ‘gespiegelde’ structuur, zodat we op verzoek (tegen meerprijs) de structuur van meerdere delen nagenoeg exact in elkaar kunnen laten overlopen. Deze speciale manier van verwerken wordt ‘bookmatch’ genoemd, en is beschikbaar voor de kleuren die hieronder met een # worden vermeld.

 

Aangezien onze monsters slechts een beperkt beeld kunnen geven van de structuur in deze marmerlook-materialen, vindt u op deze pagina de mogelijkheid om grote afbeeldingen te bekijken, die een goed beeld geven van de structuur op een gehele plaat. Consumenten die een van deze kleuren overwegen als werkblad, zijn (op afspraak) ook van harte welkom om het materiaal op gehele plaat te komen bekijken in onze platenhal, om voor een juist verwachtingspatroon te zorgen.

 

Staat uw favoriet er niet bij? Kijk dan eens bij de zogenaamde Supernaturals; een serie in composiet met erg fraaie graniet- en marmerachtige structuren.

 

  Estatuario [keramiek] #

  Aura [Dekton] #

  Bianco Azzano [keramiek]

  Entzo [Dekton]

  Tundra [Dekton]

  Cinquale [keramiek]

  Calacatta [keramiek] #

  Bianco Palazzo [composiet]

  White Attica [composiet]

  Bianco Arabescato [composiet]

  Snowy Ibiza [composiet]

  London Grey [composiet]

  Georgian Bluffs [composiet]

  Zaha's Stone [keramiek]

  Grey Armani [keramiek]

  Piatra Grey [composiet]

  Ambrato [keramiek]

  Nero Greco [keramiek]

  Marrone Classico [keramiek]

  Marquina Black [keramiek]

  Kelya [Dekton]