Beste medewerker,

 

Op dinsdag 18 december ben je voor onze jaarlijkse kerstborrel van harte welkom bij de Hema (Wolfsberg 15 te Deurne). Hier kun je op deze avond zelf je kerstpakket samenstellen onder het genot van een hapje en een drankje samen met je collega’s.

 

Zoals vorig jaar is deze avond weer zonder partner.

 

De werkwijze van deze avond is als volgt, bij binnenkomst kun je je aan de kassa melden, waarna je een gepersonaliseerde envelop krijgt met een cadeaukaart en lotje voor de loterij. Met het vastgestelde bedrag op deze kaart kun je deze avond winkelen bij de Hema. Medewerkers van Jetstone Produktie kunnen zich melden bij Han Verberne en medewerkers van Jetstone Verkoop kunnen zich melden bij Marian van Bree.

 

Belangrijk: deze cadeaukaart is alleen deze avond geldig.

 

Na het winkelen en bij het afrekenen lever je aan de kassa je cadeaukaart in. Indien het bedrag dat je moet betalen hoger is dan de waarde van de cadeaukaart dien je de rest zelf bij te betalen.

 

Programma van deze avond:

 

19:30 uur : ontvangst met koffie / thee en gebak
20:15 uur : loterij
20:45 uur : winkelen en een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje
22:30 uur : afsluiting

 

Om een kerstpakket te kunnen krijgen dien je zelf op deze avond aanwezig te zijn. Indien je na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunt zijn op de kerstborrel vragen we je dit uiterlijk vrijdag
7 december a.s. persoonlijk bij mij te melden.

 

Aanmelding tot en met woensdag 28 november 2018.

 

Groetjes,

Marian

 

Uitnodiging kerstborrel 2018