Afspraak materiaalbezichtiging

Aangezien kleur- en structuurverschillen inherent zijn aan het natuurlijke karakter van onze materialen, bieden wij consumenten die een keuken hebben gekocht bij een van onze dealers de mogelijkheid om materiaal bij ons op een grote plaat te komen bekijken. Zeker voor materialen met een uitgesproken structuur, kan zo’n bezoek aan ons bedrijf bijdragen aan een juist verwachtingspatroon.

 

Belangrijk is dat wij vooraf de order van de keukenleverancier hebben ontvangen. Tijdens de afspraak ontvangen wij de consument dan gastvrij in onze showroom, waarna zij onder deskundige begeleiding onze platenhal in gaan om naar het materiaal te kijken. Een materiaalbezichtiging duurt gemiddeld ca. 30 minuten. We vragen u bij uw bezoek dicht schoeisel te dragen; we kunnen u helaas niet toelaten in de platenhal op sandalen of slippers.

Let op: kinderen t/m 12 jaar oud kunnen uit veiligheidsoverwegingen niet mee de platenhal in, gelieve daar rekening mee te houden.

 

Afspraak maken voor materiaalbezichtiging

Wij verzoeken de consument om voor een dergelijke materiaalbezichtiging een afspraak te maken via onze receptioniste op telefoonnummer 0493 352050. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde tijd voor goede begeleiding wordt vrijgemaakt. In de meest ideale situatie komen consumenten 4 tot 6 weken voor levering van het werkblad bij ons langs voor zo’n materiaalbezichtiging, zodat zij ook echt een actuele partij van een materiaal kunnen zien. Belangrijk is verder dat wij vooraf de ordergegevens hebben ontvangen, zodat wij de juiste diktes en afmetingen kunnen reserveren.

Openingstijden voor materiaalbezichtiging

Onze showroom is geopend op:

Dinsdag 08:30 – 15:30 uur
Woensdag 08:30 – 15:30 uur
Vrijdag 08:30 – 15:30 uur

Daarnaast zijn wij regelmatig op zaterdag geopend voor materiaalbezichtiging:

Zaterdag 08:30 – 12:00 uur

Exacte tijden voor zo’n bezichtiging zijn altijd op afspraak. U kunt zo’n afspraak maken zodra uw keukenleverancier de bestelling bij ons heeft geplaatst.

 

Bel voor een afspraak

Jetstone
Florijn 9
5751 PC Deurne (Nederland)

+31 (0)493 352050