Werken bij Jetstone

Jetstone is een toonaangevende producent van luxe werkbladen, gevestigd in Deurne. Met onze klantgerichte werkwijze realiseren we al jarenlang een forse internationale groei. Die groei zorgt ervoor dat we (financieel) gezond zijn en dat we vrijwel altijd vacatures hebben voor enthousiaste nieuwe medewerkers. Om onze groei verder vorm te kunnen geven, gaan we in 2023 bovendien een nieuw pand van 16.000m2 bouwen in Deurne, ter uitbreiding van onze huidige productiefaciliteiten.

 

Werken bij Jetstone betekent samenwerken. In onze platte organisatie staan we open voor suggesties, betrekken we medewerkers bij nieuwe ontwikkelingen en hechten we veel waarde aan opleidingsmogelijkheden. Werken bij Jetstone betekent ook gezelligheid. We hebben een informele werksfeer waarin hard werken en samen lachen hand-in-hand gaan. Successen vieren we samen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten die bijdragen aan ons teamgevoel; van jubileumfeest tot voorjaarsborrel en van Vrienden van Amstel tot een hardstyle livestream vanuit onze fabriekshal.

 

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toegaat? Neem hier een kijkje achter de schermen!

 

Vacatures in Deurne

Ben jij op zoek naar een werkgever in Deurne waar je je talenten kunt benutten? Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan een mooi kwaliteitsproduct? Reageer op een van onze actuele vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie naar hrm@jetstone.nl.