Werken bij Jetstone

Jetstone is een toonaangevende producent van luxe werkbladen, gevestigd in Deurne. Met onze klantgerichte werkwijze realiseren we al jarenlang een forse internationale groei. Die groei zorgt ervoor dat we (financieel) gezond zijn en dat we vrijwel altijd vacatures hebben voor enthousiaste nieuwe medewerkers. Om onze groei verder vorm te kunnen geven, gaan we in 2023 bovendien een nieuw pand van 16.000m2 bouwen in Deurne, ter uitbreiding van onze huidige productiefaciliteiten.

 

Waarom werken bij Jetstone zo leuk is?

  • Werken bij Jetstone betekent gezelligheid. We hebben een informele werksfeer waarin hard werken en samen lachen hand-in-hand gaan.
  • We zijn een sociaal bedrijf waar iedereen een luisterend oor vindt, waar we open staan voor suggesties en flexibel meedenken met onze medewerkers.
  • We gaan graag langdurige relaties aan, zowel met klanten en leveranciers als met medewerkers. We hechten dan ook veel waarde aan opleidingen en groeimogelijkheden.
  • Successen vieren we samen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten die bijdragen aan ons teamgevoel: van voorjaarsborrel tot een avondje Vrienden van Amstel.

 

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toegaat? Neem hier een kijkje achter de schermen!

 

Vacatures in Deurne

Ben jij op zoek naar een werkgever in Deurne waar je je talenten kunt benutten? Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan een mooi kwaliteitsproduct? Reageer op een van onze actuele vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie naar hrm@jetstone.nl.