Jetstone is een toonaangevende producent van werkbladen. Zo’n 250 enthousiaste medewerkers zorgen samen voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Met onze klantgerichte werkwijze, realiseren we al jarenlang een groei; niet alleen in Nederland, maar ook in Zweden, België, Engeland en Duitsland.

Werken bij Jetstone betekent samenwerken. Dat doen we in een gezond en dynamisch bedrijf met een prettige informele werksfeer. In onze platte organisatie staan we altijd open voor suggesties en nemen we medewerkers graag mee in nieuwe ontwikkelingen. We hechten dan ook erg veel waarde aan goede opleidingsmogelijkheden en organiseren regelmatig activiteiten of feestjes die bijdragen aan ons teamgevoel 😉

Ben jij dus op zoek naar een werkgever waar je je talenten kunt benutten? Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan een mooi kwaliteitsproduct? En hecht je waarde aan een informele sfeer, open communicatie en een no-nonsense mentaliteit? Dan past Jetstone, als financieel gezond en betrouwbaar bedrijf, wellicht uitstekend bij jou!

Reageer op een van onze actuele vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie. Dat mag per e-mail naar hrm@jetstone.nl.