Caesarstone

Composiet is momenteel het meest populaire materiaal binnen de collectie van Jetstone. Ons kleurengamma omvat dan ook een breed scala aan kleuren; van effen tot geaderd, en van spierwit tot diepzwart. Die composietmaterialen kopen wij in bij een aantal vooraanstaande leveranciers, die in elk geval moeten voldoen aan de strenge eisen van NSF, om te kunnen garanderen dat een werkblad voedselveilig is. Niet onbelangrijk op een keuken!

 

Officieel dealer Caesarstone

Een bijzondere rol binnen onze collectie composiet, wordt ingenomen door de materialen van Caesarstone. Deze vooraanstaande fabrikant heeft niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar is vooral een trendzetter in het ontwikkelen van nieuwe kleuren en structuren. Caesarstone kiest er vervolgens voor, om per land samen te werken met een of twee professionele dealers. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Caesarstone daarbij voor de Nederlandse en Zweedse markt heeft gekozen voor Jetstone als dealer van hun producten.

Wilt u een kijkje achter de schermen bij Caesarstone, bekijk dan dit filmpje eens.

 

Form Follows Food

Voedsel inspireert ontwerpers. Het zorgt voor creatieve expressie en speelt een rol in de ontwikkeling van nieuwe materialen. Lidewij Edelkoort, een van de voornaamste trendvoorspellers en -onderzoekers van de afgelopen 25 jaar, maakte er een prachtig boek over. In opdracht van Caesarstone onderzocht ze hoe voedsel de inspiratie vormt voor kleuren en structuren in steen; Form Follows Food. Meer lezen over deze fascinerende studie? Op de website van Caesarstone staat een beeldende samenvatting.

 

Caesarstone kleuren

Binnen onze collectie composiet, zijn de materialen van Caesarstone met name terug te vinden in drie stijlgebieden:

 

– Materialen met een subtiele gewolkte structuur, die zorgt voor een fraaie natuurlijke look. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: Clamshell, Oyster, Raven, Slate en Shitake.

– Materialen met een geaderde structuur, die zorgt voor de luxe uitstraling van natuursteen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere: London Grey, Bianco Drift, Piatra Grey, Empira Black en Empira White. Bekijk de complete serie (de Caesarstone Supernaturals) hier.

– Materialen met een uitgesproken betonlook. De nieuwste serie op dat vlak bestaat uit de uitgesproken betonlooks Rugged Concrete, Airy Concrete, Topus Concrete en Cloudburst Concrete. Maar ook subtielere opties zijn leverbaar, zoals Fresh Concrete en Raw Concrete.

 

Op onze pagina met alle actuele composietkleuren, kunt u de materialen van Caesarstone eenvoudig herkennen aan het viercijferige getal achter de kleurnaam.