WTC Utrecht

 

In opdracht van interieurbouwer Coors is Jetstone voor het project WTC (World Trade Center) Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping. De bladen zijn uitgevoerd in Organic White. Dit composietmateriaal van leverancier Caesarstone heeft een gepolijste afwerking en een gewolkte structuur, wat het een zeer aantrekkelijke en frisse uitstraling geeft.

 

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking en zijn uiteraard trots op het resultaat!

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project