WTC Utrecht

 

In opdracht van interieurbouwer Coors is Jetstone voor het project WTC (World Trade Center) Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping. De bladen zijn uitgevoerd in Organic White. Dit composietmateriaal van leverancier Caesarstone heeft een gepolijste afwerking en een gewolkte structuur, wat het een zeer aantrekkelijke en frisse uitstraling geeft.

 

We kijken terug op een zeer prettige samenwerking en zijn uiteraard trots op het resultaat!

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project

Gut Böckel 2019

Van 14 t/m 19 september presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. Onze presentatie had de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’ en werd erg enthousiast ontvangen door de vele bezoekers.

Bekijk project

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project